Projekt lokalu gastronomicznego

0
557

To był bez wątpienia największy projekt kulinarno-gastronomiczny w Polsce, jaki w ogóle ujrzał światło dzienne. Do tej pory mieliśmy do czynienia z mniejszymi, bądź też większymi przedsięwzięciami kulinarno-gastronomicznymi w Polsce, natomiast inwestycja na tę skalę nie miała sobie równych. Jeden z bardziej poważanych businessmanów w Polsce, właściciel koncernu paliwowego i potentat na rynku energetycznym i tekstylnym postanowił otworzyć w Warszawie kompleks restauracyjny zrzeszający pod sobą paletę aż dwunastu różnych kuchni świata, które cieszą się największa popularnością wśród Polaków, jak również zagranicznych gości. Projekt lokalu gastronomicznego, o którym mowa rzekomo, według doniesień jednego z dzienników, miał zająć aż trzy miesiące. Olbrzymia inwestycja ma się ku końcowi i niewykluczone, że z początkiem października nowo powstały kompleks restauracyjny zacznie gościć oczekujących na jego otwarcie ciekawych i zaintrygowanych samą inwestycją gości. Sam pewnie z chęcią się tam udam.